Η διαχείριση του δημόσιου χώρου στην πόλη με αφορμή τα παραδείγματα του «Μεγάλου Περίπατου» της Αθήνας και της «Νέας Παραλίας» της Θεσσαλονίκης

Η Επιστημονική Εταιρία Πολεοδομικού και Χωροταξικού Δικαίου ( ΕΕΔιΠοΧ) διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση για τη διαχείριση του δημόσιου χώρου στην πόλη με αφορμή τα παραδείγματα του «Μεγάλου Περίπατου» της Αθήνας και της «Νέας Παραλίας» της Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021, ώρα 18.00.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της ΕΕΔιΠοΧ κ. Κωνσταντίνος Μενουδάκος, Επίτιμος Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας & Πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, και η Κοσμήτωρ της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ κα Ελισσάβετ Συμεωνίδου-Καστανίδου.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο κ. Κωνσταντίνος Γώγος, Καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ & μέλος του Δ.Σ. της ΕΕΔιΠοΧ.

 Ομιλητές θα είναι η Αντιπρόεδρος της ΕΕΔιΠοΧ κα Ευαγγελία Κουτούπα-Ρεγκάκου, Καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ & μέλος Κεντρικής Επιτροπής Κωδικοποίησης, ο κ. Κωνσταντίνος Σερράος, Αρχιτέκτων Δρ. Πολεοδόμος, Καθηγητής του ΕΜΠ, η κα Μάρω Ευαγγελίδου, Αρχιτέκτων, Πολεοδόμος/Χωροτάκτης, Πρόεδρος Συμβουλίου Θεσμικού Πλαισίου της Ελληνικής Εταιρείας, και ο κ. Πρόδρομος Νικηφορίδης, Αρχιτέκτων.

Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμo:

https://authgr.zoom.us/j/96763699736?pwd=YmlobFNLOGJFUStFZ0RPcjgzenNBQT09

Meeting ID: 967 6369 9736 / Passcode: 005805

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά