Δύο (2) θέσεις Δικηγόρων με πάγια αντιμισθία στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων

O Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων προκηρύσσει την πλήρωση δύο (2) κενών θέσεων Δικηγόρων με πάγια αντιμισθία και πλήρη απασχόληση στον ΕΟΦ. Το αντικείμενο της απασχόλησης των Δικηγόρων που θα προσληφθούν συνίσταται στην παράσταση και εκπροσώπηση του ΕΟΦ ενώπιον όλων των Δικαστηρίων, κάθε βαθμού και δικαιοδοσίας, στην παράσταση ενώπιον των Ελληνικών αρχών και των οργάνων και
επιμέρους Επιτροπών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην επεξεργασία και σύνταξη σχεδίων νομοθετημάτων και νομικών κειμένων, στη σύνταξη γνωμοδοτήσεων και στην παροχή κάθε είδους νομικών υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των αναγκών του ΕΟΦ. Οι παραπάνω υπηρεσίες θα παρέχονται, κατά κανόνα, στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας του ΕΟΦ, Λ. Μεσογείων αρ. 284, Χολαργός και στα αρμόδια Δικαστήρια, τηρουμένων πάντοτε των διατάξεων του Κώδικα Δικηγόρων.
Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν στη Διεύθυνση Προσωπικού του ΕΟΦ (Μεσογείων 284, Χολαργός), σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την τελευταία δημοσίευση της προκήρυξης, ενυπόγραφη αίτηση υποψηφιότητας με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Σχόλια