Θέση Δικηγόρου στο Κτηματολόγιο

Η «Κτηματολόγιο Α.Ε.» υπεύθυνη για τη μελέτη, σύνταξη και υποστήριξη της λειτουργίας του Εθνικού Κτηματολογίου, επιθυμεί να συνεργαστεί με έναν (1) εξωτερικό συνεργάτη Δικηγόρο για τη νομική υποστήριξη του μεταβατικού Κτηματολογικού Γραφείου Ναυπλίου, κατόπιν ανάθεσης σε αυτόν εντολής παροχής σχετικών υπηρεσιών.
- Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να έχει εξειδίκευση στο εμπράγματο δίκαιο και τουλάχιστον πενταετή προϋπηρεσία στο αντικείμενο αυτό από τη λήψη της δικηγορικής του άδειας.
- Για την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει να συμπληρωθεί το σχετικό έντυπο Αίτησης, συνοδευόμενο από βιογραφικό σημείωμα και έγχρωμη φωτογραφία ταυτότητας.
- Το έντυπο της Αίτησης είναι διαθέσιμο στα κεντρικά γραφεία της Κτηματολόγιο Α.Ε. στην Αθήνα, Μεσογείων 288, 155 62 Χολαργός και στην ιστοσελίδα www.ktimatologio.gr, όπου υπάρχει και η  παρούσα Πρόσκληση.
- Η υποβολή των αιτήσεων και των συνημμένων βιογραφικών γίνεται μεταξύ των ωρών 09.00-15.00, αποκλειστικά στα κεντρικά γραφεία της Κτηματολόγιο Α.Ε. (Μεσογείων 288, 155 62 Xολαργός) και η σχετική  προθεσμία που είχε οριστεί με προηγούμενη ανακοίνωση ότι έληγε στις 08/03/13, παρατείνεται μέχρι και την 22/03/2013 και ώρα 15:00.
Σε περίπτωση αποστολής της αίτησης μέσω ΕΛΤΑ ή εταιρείας ταχυμεταφοράς διευκρινίζεται, ότι οι υποψήφιοι φέρουν ακέραιη την ευθύνη της έγκαιρης παραλαβής της εντός των προαναφερόμενων χρονικών περιθωρίων.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 65 05 610 (Γραμματεία Νομικής Δ/νσης: υπεύθυνη κα Αθηνά Κουδούνα) κατά τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως 13:00μ.μ.

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά