Θέση ασκούμενου/ης δικηγόρου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Tο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) αναζητεί Ασκούμενο/η Δικηγόρο για να πραγματοποιήσει την άσκηση του/της στη Δικηγόρο / Διευθύντρια Νομικών Υπηρεσιών & Εταιρικής Διακυβέρνησης για 12-18 μήνες.

Η ΚΠΙΣΝ ΜΑΕ είναι κοινωφελής οργανισμός και έχει ως σκοπό τη συντήρηση, λειτουργία, και διαχείριση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει τον δικό της προγραμματισμό πολιτιστικών, εκπαιδευτικών και αθλητικών εκδηλώσεων, ανοιχτών σε όλους και, στην πλειοψηφία τους, ελεύθερες για το κοινό χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών, Συμμόρφωσης και Εταιρικής Διακυβέρνησης διαχειρίζεται όλα τα νομικά ζητήματα και τις υποθέσεις που αφορούν τον Οργανισμό και εξασφαλίζει την σύμφωνη προς τους εφαρμοστέους κανόνες εταιρική του λειτουργία , ώστε να διαφυλάσσονται και να προστατεύονται τα συμφέροντά του.

Απαραίτητα προσόντα κατά το χρόνο έναρξης της άσκησης 

  • Απόφοιτος/η Νομικής Σχολής (Πτυχίο/Βεβαίωση περάτωσης σπουδών) 
  • Άριστη γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας και χειρισμός τους προφορικά και γραπτά. Η γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας θεωρείται επιπλέον προσόν. 
  • Άριστη χρήση του MS Office (άριστη χρήση word, πολύ καλή χρήση Excel και PowerPoint)
Η προθεσμία υποβολής είναι η 24η Απριλίου 2024, στις 16:59 ώρα Ελλάδας


Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά