Θέση Δικηγόρου με πάγια αντιμισθία στον Δήμο Χαλκηδόνος

Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος ανακοινώνει την πλήρωση μίας (1) θέσης δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω στο Δήμο Χαλκηδόνος, με σχέση έμμισθης εντολής, με πάγια μηνιαία αντιμισθία, κατόπιν επιλογής, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις. 

Η πρόσληψη θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4194/2013 (Άρθρα 42έως45)«Κώδικας Δικηγόρων» (ΦΕΚ 208/Α/2013), όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν με τις όμοιες του Ν. 4370/2016 Άρθρο 60 παρ. 7 (ΦΕΚ 37/Α/2016)και ο/ηπροσλαμβανόμενος/νη θα συνδέεται με τον Δήμο Χαλκηδόνος με σχέση έμμισθης εντολής. 

Ο δικηγόρος που θα προσληφθεί θα έχει καθημερινή παρουσία στο γραφείο νομικής υπηρεσίας στην έδρα του Δήμου Χαλκηδόνος (Κουφάλια), εφόσον δεν προκύπει ανάγκη παράστασής του ενώπιον των δικαστικών ή διοικητικών αρχών, για υποθέσεις του Δήμου. Όλες τις ανωτέρω υπηρεσίες ο δικηγόρος υποχρεούνται να τις παρέχει συγχρόνως και στα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου του Δήμου που δεν διαθέτουν νομική κάλυψη, χωρίς άλλη αμοιβή.

Οι αποδοχές του δικηγόρου που θα προσληφθεί καθορίζονται σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.10 του άρθρου 9 του ν. 4354/2915 και την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Δείτε την Προκήρυξη εδώ

Δείτε και άλλες θέσεις εργασίας για δικηγόρους εδώ

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά