Θέση Νομικού στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών

Το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ), στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος με τίτλο «Beyond 1 Million Genomes» το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με επιστημονικά υπεύθυνη την κα. Όλγα Τζωρτζάτου προκηρύσσει την κάτωθι θέση εξωτερικού/ής συνεργάτη/ιδος με σύμβαση έργου ιδιωτικού δικαίου, που θα συμμετάσχει στην υλοποίηση του προαναφερθέντος προγράμματος: Μία (1) θέση εξωτερικού/ής συνεργάτη/ιδος - Ειδικότητας Nομικού. Ο/Η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα πρέπει να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες που θα προκύπτουν καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης.

Προβλεπόμενη διάρκεια συνεργασίας: 3 μήνες (Η σύμβαση δύναται να ανανεωθεί μέχρι τη λήξη του προγράμματος 31/08/2023 αλλά και σε περίπτωση παράτασής του, χωρίς τη διενέργεια νέας Πρόσκλησης, εφόσον υπάρχει και η απαιτούμενη πίστωση στο έργο). 

Τόπος Απασχόλησης: Ως τόπος απασχόλησης του προσωπικού ορίζεται η έδρα του Ιδρύματοςς Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, Σωρανού Εφεσίου 4, ΤΚ 115 27, Αθήνα 

Προβλεπόμενη αμοιβή: Η συνολική επιβάρυνση στο πρόγραμμα είναι 1.665,44 €/μήνα, ποσό που περιλαμβάνει πάσης φύσης νόμιμες κρατήσεις, ασφαλιστικές και εργοδοτικές εισφορές, εφόσον ο δικαιούχος εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 39 παρ.9 του Ν. 4387/2016 & ΦΠΑ σε περίπτωση υπαγωγής του δικαιούχου σε καθεστώς ΦΠΑ.

Υποβολή αιτήσεων μέχρι και τις 10/05/2023.

Δείτε την προκήρυξη εδώ

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά