Δύο (2) θέσεις Νομικών στην Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ)

Η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) βάσει της παρ.2 του άρθρου 25 του Ν.4780/2021, όπως ισχύει, καλεί τους-τις ενδιαφερόμενους-ες να υποβάλουν αίτηση για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού κατά την έννοια της παρ. 2 του άρθρου 25 του Ν. 1943/1991 (Α΄ 50) και του πρώτου εδαφίου της παρ. 7 του άρθρου 4 του Ν. 3051/2002 (Α΄ 220), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Οι υποψήφιοι-ες πρέπει να έχουν: 

1. Να έχουν ως βασικό τίτλο σπουδών πτυχίο Νομικής από ΑΕΙ της ημεδαπής ή αναγνωρισμένο ισότιμο πτυχίο της αλλοδαπής. 

2. Επιστημονική εξειδίκευση σε αντικείμενο σχετικό με την προστασία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου που αποδεικνύεται με: α) διδακτορικό δίπλωμα ελληνικού ΑΕΙ ή αναγνωρισμένο ισότιμο της αλλοδαπής ή (β) μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών διάρκειας τουλάχιστον ενός (1) ακαδημαϊκού έτους ελληνικού Α.Ε.Ι. ή αναγνωρισμένο ισότιμο της αλλοδαπής και αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον δύο (2) ετών μετά την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου ή (γ) αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον τεσσάρων (4) ετών μετά την απόκτηση του βασικού τίτλου σπουδών και μία τουλάχιστον δημοσίευση σε επιστημονικό περιοδικό σε θέμα σχετικό με το περιεχόμενο της εξειδίκευσης που απαιτείται. 

3. Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και νομικής ορολογίας και πολύ καλή γνώση της γαλλικής γλώσσας σύμφωνα με το συναφές Παράρτημα Ι του ΑΣΕΠ. 

4. Γνώση χειρισμού Η/Υ 

Hλεκτρονική υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών έως και την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023 και μέχρι ώρα 18:00.

Δείτε την Προκήρυξη εδώ

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά