Θέση Νομικού Συμβούλου στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Κρήτης (ΕΛΚΕΠΚ) ενδιαφέρεται για τη σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου υπό τους κάτωθι όρους: 

Αντικείμενο ανατιθέμενου έργου: Νομικός σύμβουλος σε θέματα αξιοποίησης της καινοτομίας. Αναλυτική περιγραφή αντικειμένου ανατιθέμενου έργου και περιγραφή παραδοτέων: 

  •  Συμμετοχή στη δράση: Στοχευμένη συμβουλευτική και υποστήριξη προς νέους ερευνητές/τριες. Θα συμβάλλει στην κατανόηση των νομικών πτυχών της μεταφοράς τεχνολογίας από τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΠΚ. (Παραδοτέο Π5.1: Κατάρτιση και υποβολή εκθέσεων πεπραγμένων συναντήσεων συμβουλευτικής και υποστήριξης). 
  •  Συμμετοχή στη δράση: Κατάρτιση διεργασιών και πρότυπων εγγράφων απαραίτητων για την υλοποίηση του έργου σε όλη τη διάρκειά του, όπως disclaimer/non-disclosure agreements, έγγραφα GDPR κ.α. . (Παραδοτέο Π5.2: Υποβολή αναφοράς διεργασιών και υποβολή πρότυπων εγγράφων). 

Μέγιστο κόστος σύμβασης: 14.000,00€, το οποίο περιλαμβάνει την αμοιβή του αναδόχου, πάσης φύσεως νόμιμες κρατήσεις, ΦΠΑ σε περίπτωση υπαγωγής του αναδόχου σε καθεστώς ΦΠΑ. Σε περίπτωση μη υπαγωγής του αναδόχου σε καθεστώς ΦΠΑ, η σύμβασή του θα μειωθεί στο αναλογούν ποσό, αφαιρώντας το ποσό του ΦΠΑ. Σημειώνεται ότι το τελικό ύψος της αμοιβής, τελεί υπό τους περιορισμούς του χρηματοδότη και της κείμενης νομοθεσίας. 

Διάρκεια σύμβασης: 10 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης 

Επιθυμητός χρόνος έναρξης σύμβασης: Δεκέμβριος 2022.

Yποβολή αιτήσεων μέχρι την 20η Νοεμβρίου 2022 και ώρα 23:59.

Δείτε την προκήρυξη εδώ

Αίτηση εδώ

Δείτε ακόμα: Θέση Εξωτερικού Συμβούλου σε Θέματα Δεοντολογίας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο Κέντρο Μελετών Ασφάλειας

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά