Τρεις (3) θέσεις Δικηγόρων στον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής

Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.), προκηρύσσει την πλήρωση τριών (3) θέσεων δικηγόρων με σχέση έμμισθης εντολής. 

Η απασχόληση τους θα περιλαμβάνει την νομική υποστήριξη του Οργανισμού υπό τις κατευθύνσεις του Νομικού Συμβούλου. Οι ανωτέρω νομικές υπηρεσίες θα παρέχονται με φυσική παρουσία στην έδρα του Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α. όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες λειτουργίας του.

 Για την ανωτέρω νομική υποστήριξη λαμβάνονται υπόψη οι ειδικότερες ανάγκες που προκύπτουν από το αντικείμενο, τις αρμοδιότητες και εν γένει το σκοπό του Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α, όπως εξειδικεύονται στo ν. 4685/2020 (Α’ 92) όπως ισχύει, και στοχεύει στην εφαρμογή της πολιτικής που χαράσσει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη διαχείριση των προστατευόμενων περιοχών στην Ελλάδα, τη διατήρηση της βιοποικιλότητας, την προώθηση και υλοποίηση δράσεων αειφόρου ανάπτυξης και αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Οι ανωτέρω νομικές υπηρεσίες θα παρέχονται με φυσική παρουσία στην έδρα του Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α. όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες λειτουργίας του. Οι αποδοχές των έμμισθων δικηγόρων καθορίζονται από την κείμενη νομοθεσία (ν. 4354/2015).

Δείτε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ.

Δείτε και άλλες θέσεις εργασίας εδώ

Σχόλια