Θέση Νομικού στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου με ένα (1) φυσικό πρόσωπο, συνεργάτη διαχείρισης Διαγωνισμών, Προμηθειών και Δημοσίων συμβάσεων στο πλαίσιο των έργων/προγραμμάτων που διαχειρίζεται ο ΕΛΚΕ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΛΚΕ/ΟΠΑ), στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Πόροι εσόδων Ο.Π.Α. από Π.Μ.Σ. (Υποστήριξη αναγκών Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ερευνητικής δραστηριότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, λειτουργικών αναγκών του Ιδρύματος και κάθε άλλης, συναφούς προς αυτές, δραστηριότητας)–(ΕΡ-2945-01)» και κωδικό 11294501.

Εκτιμώμενη διάρκεια: Έως δώδεκα (12) μήνες με δυνατότητα ανανέωσης σύμφωνα με τα ισχύοντα και με τρίμηνη δοκιμαστική περίοδο. 

Προϋπολογισμός: Έως δέκα επτά χιλιάδες (17.000€) ευρώ, πλέον ΦΠΑ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και νόμιμων κρατήσεων. Στο αναφερόμενο ποσό δεν περιλαμβάνονται - και θα προστεθούν εφόσον χρειαστεί -τυχόν αναλογούσες και καταβλητέες από τον ΕΛΚΕ/ΟΠΑ εργοδοτικές εισφορές, οι οποίες θα βαρύνουν τον προϋπολογισμό του έργου.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες καλούνται να υποβάλουν, αποκλειστικά ηλεκτρονικά, την πρόταση υποψηφιότητάς τους, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 18/07/2022, και ώρα 23:59.

Δείτε την προκήρυξη εδώ

Υποβολή αιτήσεων εδώ

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά