Θέση Νομικού στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Ο Ειδικός Λογαριασμός του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου προτίθεται να συνάψει μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου, ιδιωτικού δικαίου, για την παροχή υπηρεσιών στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «Ωρίμανση του Οικοσυστήματος Μεταφοράς Τεχνολογίας στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (MIS 5132705)», που υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) (κωδ. έργου ΕΛΚΕ: 80892).

Αντικείμενο έργου: Η ανάπτυξη ενός μηχανισμού υποστήριξης θεμάτων μεταφοράς τεχνολογίας στο ΕΛΜΕΠΑ με σκοπό την υποστήριξη των ερευνητικών δράσεων του Πανεπιστημίου που θα του επιτρέψουν να προστατέψει τις τεχνολογικές καινοτομίες που αναπτύσσει και να τις οδηγήσει στην εμπορευματοποίηση σε συνεργασία με τις εταιρείες και τη βιομηχανία.

Θέση: Απόφοιτος ΑΕΙ Τμήματος Νομικής / Αντικείμενο: Νομική υποστήριξη του έργου για την υλοποίηση των παραδοτέων.

Διάρκεια σύμβασης μίσθωσης έργου/Ανθρωπομήνες: Από ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως 15/12/2022 με δυνατότητα παράτασης (το αργότερο μέχρι τη λήξη του έργου) Ανθρωπομήνες: έως 6,5

Προτεινόμενη Αμοιβή: έως €13.000,00 (συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων φόρων, κρατήσεων, εισφορών, Φ.Π.Α. κλπ.)

Τοπος απασχόλησης: ΕΛΜΕΠΑ, Ηράκλειο

Δείτε την προκήρυξη εδώ

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά