Επίκαιρα Θέματα Φορολογικού Δικαίου

Η Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ), ενόψει της κυκλοφορίας από τον Ιανουάριο του 2022 του νέου ηλεκτρονικού επιστημονικού περιοδικού της «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ» διοργανώνει την Τετάρτη, 24.11.2021 στις 18.00, επιστημονική ημερίδα με θέμα «Επίκαιρα Θέματα Φορολογικού Δικαίου». 

Η επιστημονική εκδήλωση θα είναι ελεύθερα προσβάσιμη διαδικτυακά από το youtube live της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ), την σελίδα στο Facebook και στην ιστοσελίδα (www.dimosiodikaio.gr) της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ).

Πρόεδρος: Βασιλης Γ. Τζέμος, Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ), Δικηγόρος, Επίκουρος Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου και Οικονομικών Θεσμών του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Σύμβουλος ΑΣΕΠ 

Ομιλητές: 

Μελέτιος Μουστάκας, Καθηγητής Διοικητικού Δικαίου του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, Δικηγόρος « Ne bis in idem και φορολογικό δίκαιο» 

Δημήτρης Φινοκαλιώτης, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ), Μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης «Η εξέλιξη της νομολογίας του Συμβουλίου της Επικρατείας σε σχέση με την παραγραφή των φορολογικών υποθέσεων» 

Χριστιάνα Κ. Κουκουρίκη, Πρωτοδίκης Δ.Δ., Μ.Δ.Ε. Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης, Μ.Δ.Ε. Εμπορικού και Οικονομικού Δικαίου, Μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) «Επίκαιρα ζητήματα της έννομης προστασίας συνευθυνόμενων προσώπων» 

Συζήτηση

Σχόλια