Ένοχος για ενδοοικογενειακή βία γνωστός ποδοσφαιριστής: Οφείλει να καταβάλλει 1,8 εκ. ευρώ στην πρώην σύντροφό του

Το δικαστήριο του Μονάχου έκρινε ένοχο τον Γερμανό ποδοσφαιριστή, Ζερόμ Μπόατενγκ, για ενδοοικογενειακή βία και βιαιοπραγία εναντίον της πρώην συντρόφου του και μητέρας των δύο ανήλικων παιδιών τους και θα κληθεί να της καταβάλλει το ποσό του 1,8 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος αμυντικός που μετά την Μπάγερν, υπέγραψε προ ημερών ως ελεύθερος, νέο διετές συμβόλαιο με τη Λιόν, κατηγορήθηκε για άσκηση βίας στην πρώην σύντροφό του, επικίνδυνη σωματική βλάβη και προσβολή.

Ο Μπόατενγκ φέρεται να γρονθοκόπησε την πρώην σύντροφό του Σερίν, ενώ σύμφωνα με την εισαγγελία του Μονάχου, τη δάγκωσε στο κεφάλι, την πέταξε στο έδαφος και της έριξε ένα ψυγειάκι με ποτά με μεγάλη δύναμη, ενώ οι δυο τους βρίσκονταν σε διακοπές στις Νήσους Τουρκ και Κάικος της Καραϊβικής. 

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής είχε αρνηθεί κάθε κατηγορία και υποστήριξε στο δικαστήριο ότι είχαν μία διαφωνία παίζοντας χαρτιά. Πρόσθεσε επίσης ότι η πρώην σύντροφός του έγινε επιθετική και άρχισε να τον προσβάλλει και να τον χτυπάει τραυματίζοντάς τον στο χείλος. Όταν προσπάθησε να την απομακρύνει, εκείνη έπεσε. (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά