Θέση δικηγόρου στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου

Προκηρύσσεται η πλήρωση μιας (1) θέσης δικηγόρου παρ ́Αρείω Πάγω στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου (Δ.Λ.Τ.Μ.), με σχέση έμμισθης εντολής, με πάγια μηνιαία αντιμισθία, κατόπιν επιλογής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 43 του ν. 4194/2013.

Το αντικείμενο της απασχόλησης του/της ανωτέρω δικηγόρου θα είναι η επεξεργασία και ο χειρισμός των υποθέσεων, οι οποίες θα του/της ανατίθενται σύμφωνα με τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας και τις κείμενες διατάξεις, δια τη νομική υποστήριξη και υπεράσπιση των συμφερόντων του Ν.Π.Δ.Δ., η εκπροσώπηση του ενώπιον των Δικαστηρίων ή άλλων αρχών, η νομική υποστήριξη των υπαλλήλων, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και η νομική υποστήριξή των υπηρεσιών του Ν.Π.Δ.Δ., προς διασφάλιση της νομιμότητας των διοικητικών πράξεων.

Οι αποδοχές του/της έμμισθου δικηγόρου καθορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία και εν προκειμένω από την παρ. 10 του άρθρου 9 του ν. 4354/2015. Ο/η έμμισθος/η δικηγόρος υπάγεται οργανικά στο Δ.Λ.Τ.Μ. και ακολουθεί την προβλεπόμενη από την κείμενη νομοθεσία υπηρεσιακή εξέλιξη. Ο/η δικηγόρος ασφαλίζεται στον οικείο του φορέα σύμφωνα με την εκάστοτε νομοθεσία.

Δείτε την προκήρυξη εδώ 

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά