Θέση Νομικού στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, κατόπιν της με αριθμ. 24/08-06-2021 (Θέμα 10.1) απόφασης του Ειδικού Επταμελούς Οργάνου της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ προτίθεται να συνάψει (3) τρείς συμβάσεις έργου με (3) τρείς εξωτερικούς συνεργάτες για την υποστήριξη του έργου «Σχεδιασμός Νέων Γραμμών Παραγωγής» (Κ/Ε 80690) με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον κ. Βασίλη Σπηλιώτη Καθηγητή , μεταξύ των οποίων με ένα (1) Νομικό.

Απαιτούμενα Προσόντα-Κριτήρια : 1. Άδεια άσκησης επαγγέλματος Δικηγόρου 2. Μεταφραστική επάρκεια 3. Μεταπτυχιακά στη Διαμεσολάβηση

Αντικείμενο του έργου: Αναλυτική μετάφραση των οδηγιών λειτουργίας των νέων γραμμών παραγωγής και διαμεσολάβηση μεταξύ των προμηθευτών μηχανολογικού εξοπλισμού και του νέου Ιδιοκτήτη για τον έλεγχο των συμβολαίων και για νομική υποστήριξη σε οποιοδήποτε σχετικό θέμα προκύψει. 

Διάρκεια σύμβασης: Από την ημερομηνία ανάρτησης της ανάθεσης στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ έως 31/9/2021. 

Ποσό: Κόστος έως 2.125 € (συμπεριλαμβανομένων των φόρων και των νόμιμων κρατήσεων και όλων των εισφορών ΕΦΚΑ εργαζομένου – εργοδότη).

Δείτε περισσότερα εδώ

Δείτε και άλλες θέσεις εργασίας εδώ


Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά