Συλλυπητήριο μήνυμα της ΟΔΥΕ για το θάνατο δικαστικής υπαλλήλου από κορωνοϊό

Ανακοίνωση με θέμα «Συλλυπητήριο μήνυμα του Δ.Σ. της ΟΔΥΕ για τον θάνατο από κορωνοϊό συναδέλφου Δικαστικής Υπαλλήλου στην Πάτρα» εξέδωσε η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδας. Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Δ.Υ.Ε. εκφράζει τη βαθειά θλίψη του για τον θάνατο από κορωνοϊό συναδέλφου μας Δικαστικής Υπαλλήλου, που υπηρετούσε στο Πρωτοδικείο Πάτρας. Παράλληλα, εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δ.Σ. και όλων των Δικαστικών Υπαλλήλων της χώρας προς την οικογένεια της εκλιπούσας συναδέλφου μας, διαβεβαιώνοντάς τους ότι στεκόμαστε δίπλα τους, σε ότι και αν χρειαστούν, τη δύσκολη τούτη ώρα.

Με σεβασμό στη μνήμη της συναδέλφου που χάθηκε, αλλά και στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι δικοί της άνθρωποι, δηλώνουμε για μια ακόμα φορά προς όλους τους υπεύθυνους φορείς της πολιτείας και ειδικά προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ότι ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ, όλα όσα έχουμε ζητήσει με συνεχή και διαδοχικά έγγραφά μας, αλλά και προφορικά στις διά ζώσης συναντήσεις μας με θεσμικούς παράγοντες της πολιτείας, για τη λήψη ουσιαστικών μέτρων προστασίας στα Δικαστήρια, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΘΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΟΛΩΝ».

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά