Μαθητικός Διαγωνισμός: «Η Δική μου Βιοηθική»

Το Εργαστήριο Μελέτης Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής της Νομικής Σχολής ΑΠΘ και η Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής διοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης εργασιών Λυκείων της χώρας στο πλαίσιο του Διαγωνισμού «Η Δική μου Βιοηθική» που συνδιοργανώνουν. Η παρουσίαση των εργασιών στη Θεσσαλονίκη θα λάβει χώρα το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020  τις ώρες 09:00 – 15:30 και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020  τις ώρες 10:00-14:00 στην αίθουσα 319 της Νομικής Σχολής ΑΠΘ. Στις 3 καλύτερες παρουσιάσεις θα απονεμηθεί ειδικός έπαινος.

Λόγω της έκτακτης κατάστασης με την πανδημία του κορωνοϊού, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ζωντανά με τη συμμετοχή μόνο των ομάδων των σχολείων και των μελών της κριτικής επιτροπής, αλλά δε θα είναι δυνατή η πρόσβαση στο κοινό. Για το λόγο αυτό και σε συμμόρφωση με τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα  που έχουν ανακοινωθεί  θα υπάρχει δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης της εκδήλωσης ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ.

Αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για την αντίστοιχη εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 3 και στις 4 Οκτωβρίου 2020 θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά