Δικηγόρος εμφανίστηκε στο δικαστήριο με ειδική στολή προστασίας από τον κορωνοϊό

Δικηγόρος από τη Φλόριντα των ΗΠΑ εμφανίστηκε στο δικαστήριο με πλήρη προστατευτική στολή για τον covid-19. Ο ποινικολόγος Samuel J.Rabin παραστάθηκε σε ακρόαση για επιβολή ποινής στο Μαϊάμι της Φλόριντα με πλήρη εξοπλισμό προστασίας, στολή, μάσκα και γάντια καθώς ο κορωνοϊός στην συγκεκριμένη περιοχή εξαπλώνεται.

Ένας συνάδελφός του δικηγόρος ανάρτησε φωτογραφία του σε κοινωνικό δίκτυο, όπου ο Rabin εμφανίζεται να φοράει μια ειδική προστατευτική στολή, προστατευτικά γάντια, ειδική μάσκα με αναπνευστήρα και ασπίδα προσώπου. Ο δικηγόρος είχε και την επιλογή να συμμετάσχει στην ακρόαση μέσω τηλεδιάσκεψης στο Ζοοm αλλά θεώρησε ότι η επιβολή ποινής ήταν πολύ σημαντική για να γίνει online , ιδιαίτερα καθώς δεν ήταν δυνατό να συναντηθεί με τον πελάτη του για να μελετήσει την έκθεση της σχετικής έρευνας.

«Η επιβολή της ποινής είναι το σημαντικότερο στάδιο στη ζωή ενός ανθρώπου που κατηγορείται για κάποιο ποινικό αδίκημα και θεωρώ ότι ένας δικηγόρος έχει ηθική υποχρέωση να είναι παρών στο δικαστήριο μαζί του. Κάθε κατηγορούμενος θέλει να μιλήσει στο δικαστή και να εκφράσει τα συναισθήματά του, έτσι ήθελα να είμαι παρών εκεί σε περίπτωση που είχε κάποιες ερωτήσεις ή σε περίπτωση που ήθελε να μιλήσει σε εμένα πριν μιλήσει στον δικαστή» ανέφερε ο δικηγόρος Sam Rabin.

‘Θα ήταν ωραίο αν φορούσε έξω από τη στολή και μία γραβάτα’, σχολίασε ένας δικαστής κάτω από την ανάρτηση με τη φωτογραφία του δικηγόρου. (πηγή: legalcheek.com)


Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά