Κατηγορούμενος για ναρκωτικά άναψε τσιγάρο με χασίς μέσα στο δικαστήριο (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Σπένερ Μπόστον από το Τενεσί των ΗΠΑ βρέθηκε στο δικαστήριο τον περασμένο Ιανουάριο αντιμετωπίζοντας ποινική δίωξη για κατοχή μαριχουάνας.
Κατά τη διάρκεια της δίκης του, όταν κλήθηκε στο εδώλιο για να απολογηθεί, άρχισε να αναπτύσσει τις απόψεις και τα επιχειρήματά του υπέρ της νομιμοποίησης της ουσίας.Προς ενίσχυση των απόψεων του, έβγαλε από την τσέπη του μπουφάν του ένα τσιγάρο με χασίς και το άναψε μέσα στο δικαστήριο.
Μάλιστα, πρόλαβε να καπνίσει μέχρι οι άνδρες ασφαλείας του δικαστηρίου καταλάβουν τι είχε συμβεί.
Τελικά, συνέλαβαν τον 20χρονο κατηγορούμενο και τον οδήγησαν εκτός της δικαστικής αίθουσας. Πριν τον βγάλουν έξω, εκείνος γύρισε προς το ακροατήριο και φώναξε: «οι άνθρωποι αξίζουν καλύτερα» ενώ οι παριστάμενοι ξέσπασαν σε γέλια.
Η ενέργεια αυτή του κόστισε, πάντως, αφού εκτός από κατοχή μαριχουάνας κατηγορείται πλέον και για ανάρμοστη συμπεριφορά και περιφρόνηση του δικαστηρίου.
Προς το παρόν του έχει επιβληθεί 10ημερη κράτηση στη φυλακή ενώ μετά το πέρας αυτής θα έχει τη δυνατότητα να αφεθεί ελεύθερος, καταβάλλοντας χρηματική εγγύηση ύψους 3.000 δολαρίων.Η επόμενη εμφάνισή του στο δικαστήριο είναι προγραμματισμένη για τις 14 Απριλίου. (huffingtonpost.gr)

Σχόλια