Δικηγόρος κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών: Του έπεσε η κοκαΐνη από τη τσέπη έξω από το δικαστήριο


29χρονος δικηγόρος βρέθηκε κατηγορούμενος  για κατοχή ναρκωτικών, καθώς του έπεσε από το κοστούμι κατά τη διάρκεια της εργασίας του έξω από το δικαστήριο μία σακούλα που περιείχε 1,4 γραμμάρια κοκαϊνης.
Ο ποινικολόγος, Corey Cullen, παραδέχθηκε την ενοχή του ενώπιον του δικαστηρίου του Brisbane της Αυστραλίας, ενώ ο συνήγορος του υποστήριξε ότι ο πελάτης και συνάδελφός του είχε βγει για διασκέδαση το προηγούμενο βράδυ και είχε κάνει χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών.
Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο συνήγορος του Cullen, o εντολέας του δεν έχει στην κατοχή του 365 κοστούμια, ένα για κάθε ημέρα, έτσι έβαλε το κοστούμι που φορούσε το προηγούμενο βράδυ και πήγε στο δικαστήριο την επόμενη ημέρα έχοντας ξεχάσει ότι στην τσέπη υπήρχαν ναρκωτικά.
Ο κατηγορούμενος ποινικολόγος επικαλέστηκε διάφορους προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους για να δικαιολογήσει ενώπιον του δικαστηρίου τη χρήση ναρκωτικών , ενώ εκτός δικαστηρίου δήλωσε ότι έκανε ένα βλακώδες λάθος που επηρέασε την οικογένειά του και τώρα ελπίζει το θέμα να ξεχαστεί γρήγορα.
Το δικαστήριο διέταξε τελικά τον Cullen να υπηρετήσει 80 ώρες κοινωνικής εργασίας χωρίς να καταχωρηθεί καταδίκη στο ποινικό του μητρώο. (dailymail.co.uk/legalnews24.gr)

Σχόλια