Τρεις νεκροί μέσα σε δικαστήριο: Διάδικος σκότωσε τον αντίδικο και το δικηγόρο του και έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά


Δύο άτομα, ένας δικηγόρος και ο πελάτης του, έπεσαν νεκροί μέσα σε αίθουσα δικαστηρίου στην Ταϊλάνδη, από τους πυροβολισμούς αντιδίκου, ο οποίος μετά την δολοφονική επίθεση πυροβολήθηκε και έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά.
Ο πρώην αστυνομικός σκότωσε δύο ανθρώπους μέσα στη δικαστική αίθουσα, όταν άνοιξε πυρ κατά δύο εναγόντων και των δικηγόρων τους, οι οποίοι τον κατηγόρησαν ότι εξαπολύει ψευδείς κατηγορίες εναντίον τους και ότι αυτά που κατέθεσε στο δικαστήριο ήταν ψεύδη.
Το περιστατικό σημειώθηκε σε δικαστήριο της επαρχίας Τσανταμπούρι, ανατολικά της Μπανγκόκ. Από τα πυρά του πρώην αστυνομικού έχασαν τη ζωή τους ένας από τους ενάγοντες και ένας από τους δικηγόρους, σύμφωνα με εκπρόσωπο του δικαστηρίου.
Ο πρώην αστυνομικός, ο οποίος κατονομάστηκε ως Ταρίν Τσανταραθίπ, και αυτοί που είχαν προσφύγει εναντίον του βρίσκονταν σε δικαστική διαμάχη εδώ και χρόνια για διάφορες υποθέσεις, μεταξύ των οποίων μια αγωγή για κάποια έκταση γης και ποινικές υποθέσεις, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του δικαστηρίου Σουρίγια Χονγκουιλάι.
«Όταν ο δικαστής βγήκε από την αίθουσα του δικαστηρίου, ο εναγόμενος έκανε το μη αναμενόμενο», πρόσθεσε ο Σουρίγια.
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο δικαστής στη νότια Ταϊλάνδη αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος μέσα στο δικαστήριο, αφού προηγουμένως είχε αθωώσει πέντε μουσουλμάνους, που ήταν ύποπτοι για ανθρωποκτονία, επικρίνοντας το σύστημα απονομής της δικαιοσύνης στη χώρα του.
(newsbeast.gr) 

Σχόλια