Νέος Ποινικός Κώδικας και Κώδικας Ποινικής Δικονομίας (Συνέδριο)


Η ELSA Thessaloniki διοργανώνει από κοινού με την Ένωση Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, το εναρκτήριο 2ήμερο συνέδριο της τρέχουσας ακαδημαϊκής χρονιάς «Νέος Ποινικός Κώδικας και Κώδικας Ποινικής Δικονομίας» την Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς, Κατούνη 14 (Παρασκευή) & Αμφιθέατρο του ΔΣΘ «Ιωάννης Μανωλεδάκης», Τσιμισκή 103 (Σάββατο) στη Θεσσαλονίκη.
Με το προσεχές συνέδριο, επιδιώκεται μια σύντομη αποτίμηση των σημαντικότερων τροποποιήσεων που έχουν ήδη γίνει, ενώ αποτελεί παράλληλα ένα πρώτο έναυσμα για περαιτέρω ακαδημαϊκή πληροφόρηση από τους πλέον ειδικούς. Καθηγητές από δύο νομικές σχολές, μέλη προηγούμενων αλλά και επικείμενων νομοπαρασκευαστικών επιτροπών καθώς και δικηγόροι, θα επιδιώξουν να περιγράψουν και σχολιάσουν τη δεδομένη νομική πραγματικότητα υπό το φως των νέων νομοθετημάτων αλλά και υπό το ενδεχόμενο νεότερων μεταβολών.
Το συνέδριο χωρίζεται σε δύο ημέρες και διακρίνεται σε δύο ενότητες, που αφορούν αντίστοιχα το ουσιαστικό και δικονομικό δίκαιο. Στο συνέδριο θα ακουστούν 9 εισηγήσεις, ενώ αρκετός χρόνος θα δοθεί προκειμένου να συζητηθούν τυχόν απορίες.
Πληροφορίες: Γεώργιος Σαχπατζίδης, Πρόεδρος ELSA Thessaloniki
Tηλ: +30 6986825817

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά