Ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή στον φοιτητή που εκσπερμάτισε στην φοιτήτρια του ΑΠΘ


Ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με τριετή αναστολή και χωρίς να αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον 20χρονο φοιτητή που εκσπερμάτισε στην πλάτη 20χρονης φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.
Παρά το γεγονός ότι η πλευρά του κατηγορουμένου ζήτησε αναβολή, το αίτημα απορρίφθηκε και το δικαστήριο δίκασε την υπόθεση. Σημειώνεται πως ο 20χρονος απουσίαζε από την εκδίκαση και εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό του.
"Ένιωσα κάτι να με ακουμπάει την πλάτη. Τρόμαξα και γύρισα και τον είδα να με κοιτάει στα μάτια. Ήταν ντυμένος. Είδα την μπλούζα μου βρεγμένη. Έτρεξα να τον πιάσω μαζί άλλους. Μαζί με άλλα παιδιά τον πιάσαμε σε αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου. Τον ρώτησα αν έχει καταλάβει ότι έχει κάνει κάτι άρρωστο και μου είπε όχι", είπε η 20χρονη φοιτήτρια.
Σύμφωνα με την ίδια, ο 20χρονος δήλωσε πως "ότι και να πει η κοπέλα έχει δίκιο, εκσπερμάτωσα πάνω της". Από την πλευρά της, η μητέρα του φοιτητή ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς της κοπέλας για την πράξη του γιου της "Ήταν μια ανοησία μου. Μια απερισκεψία της στιγμής", φέρεται να είπε στη μητέρα του ο νεαρός για την πράξη του. "Είναι ήσυχο παιδί, πιεσμένο από τη σχολή του. Δεν είχε καμιά σεξουαλική σχέση", τόνισε εκείνη σύμφωνα με το thestival.gr.
(Πηγή: Foititikanea.gr)

Σχόλια