Τι απαντάει η δικαστική αντιπρόσωπος που συνελήφθη επειδή δεν συμπλήρωσε τα εκλογικά βιβλία (ΒΙΝΤΕΟ)


Η δικαστική αντιπρόσωπος, δικηγόρος από την Αθήνα, που συνελήφθη στο Λασίθι επειδή δεν παρέδωσε τους εκλογικούς σάκους στο τοπικό πρωτοδικείο δίνει την δική της απάντηση για τις καταγγελίες των δικαστικών υπαλλήλων εναντίον της.
Η δικηγόρος, που είχε τοποθετηθεί στο εκλογικό τμήμα 131 Α, στη Σητεία του νομού Λασιθίου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Αντέννα, έκανε λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά τόσο από την πλευρά του Προέδρου όσο και από την πλευρά του γραμματέα του Πρωτοδικείου
Η δικαστική αντιπρόσωπος συνελήφθη λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Αθήνα, επειδή όπως αναφέρθηκε αποχώρησε, χωρίς να παραδώσει συμπληρωμένα τα εκλογικά βιβλία, τηρώντας τη διαδικασία που επιβάλλεται.
Μιλώντας στην τηλεόραση για την περιπέτειά της η δικηγόρος δήλωσε ότι «η συμπεριφορά του προέδρου και του γραμματέα του Πρωτοδικείου είναι απαράδεκτη γιατί οι ίδιοι με έλεγξαν την Τρίτη το βράδυ πριν αποχωρήσω, είδαν τα βιβλία και παρόλα αυτά επειδή την Τετάρτη το πρωί δεν βρίσκονταν στο συγκεκριμένο γραφείο στο οποίο ήθελαν, διέταξαν να γίνει η σύλληψή μου, λες και ήμουν κάποιος εγκληματίας του κοινού ποινικού δικαίου". Η δικηγόρος μάλιστα αναφέρει στις δηλώσεις της πως έμεινε στο αστυνομικό τμήμα επί 3 ώρες όρθια ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος την άφησε ελεύθερη. (ant1news.gr)
Δείτε το βίντεο εδώ

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά