Συνελήφθη δικαστική αντιπρόσωπος που δεν παρέδωσε τους εκλογικούς σάκους στο Πρωτοδικείο


Στη σύλληψη δικαστικής αντιπροσώπου προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στο Λασίθι της Κρήτης καθώς δεν έχει παραδώσει επίσημα τους εκλογικούς σάκους από την εκλογική διαδικασία της Κυριακής 26 Μαϊου 2019.
 Όπως αναφέρει ο ο Γραμματέας του Πρωτοδικείου Λασιθίου Ε. Γουλιδάκης προβληματισμό δημιουργεί το ζήτημα που έχει προκύψει στο εκλογικό τμήμα 131Α της Σητείας, καθώς η δικαστική αντιπρόσωπος δεν έχει παραδώσει επίσημα τους εκλογικούς σάκους.
Η δικαστική αντιπρόσωπος σύμφωνα με την ιστοσελίδα anatolh.com, παρουσιάστηκε την περασμένη Τρίτη 28.5.2019 στο Πρωτοδικείο, επιχειρώντας να ολοκληρώσει τη συμπλήρωση πρακτικών και λοιπών εκλογικών εγγράφων. Ωστόσο, για άγνωστους λόγους αποχώρησε κάποια στιγμή, χωρίς να παραδώσει τηρώντας τη διαδικασία που προβλέπεται.  
Κατά την αναζήτησή της ο Έφορος των Εκλογών στο Νομό Λασιθίου, πληροφορήθηκε ότι η δικαστική αντιπρόσωπος σκόπευε να επιστρέψει αεροπορικώς στην Αθήνα, όπου είναι δικηγόρος. Αμέσως δόθηκε εντολή και περιπολικό της Αστυνομίας, την εντόπισε πριν μπει στο αεροπλάνο και την προσήγαγε.  
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, έχει διαταχθεί προανακριτική διαδικασία ενώ σχετική δικογραφία έχει σχηματιστεί στο Εφετείο Ηρακλείου. Όπως αναφέρει το anatolh.com, οι σάκοι του συγκεκριμένου τμήματος ήταν παρατημένοι σε κοινόχρηστο χώρο των Δικαστηρίων ενώ μετά από σχετική ερώτηση που έγινε, η Γραμματεία του Πρωτοδικείου δήλωνε άγνοια για το ποια διαδικασία θα τηρηθεί για την περίπτωση αυτή. (lifo.gr)
Διαβάστε ακόμα: Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι ευθύνονται για τις καθυστερήσεις στην παράδοση του εκλογικού υλικού, υποστηρίζουν οι δικαστικοί υπάλληλοι

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά