Γυναίκα όρμηξε σε δικηγόρο κατά τη διάρκεια δίκης στο Βόλο


Επίθεση σε δικηγόρο μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου σημειώθηκε στο Βόλο . Συγκεκριμένα, σύζυγος μηνυτή επιτέθηκε στον δικηγόρο υπεράσπισης με συνέπεια η δίκη να διακοπεί και η γυναίκα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στα κρατητήρια της Ασφάλειας Βόλου. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια εκδίκασης υπόθεσης για συκοφαντική δυσφήμιση από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όταν κάποια στιγμή, ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου απευθυνόμενος στον πολιτικώς ενάγοντα του είπε: «Εγώ φταίω που τόσα χρόνια δεν σε έκλεισα φυλακή».
Εκείνη την ώρα η πρώην σύζυγος του μηνυτή σηκώθηκε από τη θέση της στο ακροατήριο, άρχισε να φωνάζει και επιτέθηκε στον δικηγόρο υπεράσπισης, πιάνοντάς τον από τον γιακά. Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών να την απομακρύνουν, εκείνη δεν τον άφηνε.
Σύμφωνα με το taxydromos.gr, στην αίθουσα επικράτησε μεγάλη ένταση και αναστάτωση και η δίκη διακόπηκε. Ο Εισαγγελέας της έδρας διέταξε τη σύλληψη της γυναίκας, για διατάραξη συνεδρίασης δικαστηρίου.
Η δίκη συνεχίστηκε μισή ώρα αργότερα, ενώ η γυναίκα του μηνυτή αναμενόταν να οδηγηθεί ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου. Από την πλευρά του ο δικηγόρος δεν προχώρησε σε κατάθεση μήνυσης εναντίον της γυναίκας που του επιτέθηκε. (thestival.gr)

Σχόλια