Ισόβια κάθειρξη στον 55χρονο συζυγοκτόνο από τα Τρίκαλα


Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης καταδίκασε την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας τον 55χρονο συζυγοκτόνο από το Μεγαλοχώρι Τρικάλων, για τη δολοφονία της συζύγου του τον Μάιο του 2018.
Το δικαστήριο απέρριψε τον ισχυρισμό της υπεράσπισης πως το έγκλημα τελέστηκε εν βρασμώ ψυχικής ορμής, αποδεχόμενο πως η ανθρωποκτονία τελέστηκε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Το άγριο έγκλημα έγινε στις 21 Μαΐου του 2018, στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων. Ο 55χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι θανάσιμα τη σύζυγό του. Η άτυχη γυναίκα, η οποία εργάζονταν ως νοσηλεύτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, είχε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του συζύγου της, με τον οποίο είχε αποκτήσει τρία παιδιά. Μάλιστα το θύμα τον είχε καταγγείλει τρεις φορές στο αστυνομικό τμήμα για τη βίαιη συμπεριφορά του.
Εκτός από τα ισόβια του επιβλήθηκαν και τρία χρόνια για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία αλλά και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων. Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση. (parapolitika.gr/onlarissa.gr)

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά