«Πρωτοβουλία για τα Δάση»: Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών


Η «Πρωτοβουλία για τα Δάση», είναι μια συντονισμένη παρέμβαση καθηγητών πανεπιστημιακών και τεχνολογικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, ερευνητών δασικών ερευνητικών Ινστιτούτων, νομικών, ελεύθερων επαγγελματιών και στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την ενημέρωση της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας, προκειμένου να ληφθεί η απαραίτητη κεντρική πολιτική απόφαση  για ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις στο σύστημα δασοπροστασίας της Χώρας.
Η «Πρωτοβουλία για τα δάση», συνεχίζοντας τη δημόσια επικοινωνία της, σας προσκαλεί σε συνέντευξη Τύπου, την Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018, ώρα 12:00-13:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, (Ακαδημίας 60, α΄ όροφο).
Θα σας ενημερώσουμε για το πρόβλημα των δασικών πυρκαγιών, για τις ενέργειες που έχουν γίνει  αλλά και για τα τελευταία νέα, σχετικά με τα μέτρα αποκατάστασης των καταστροφών από τις πυρκαγιές στο Μάτι και την Κινέττα, αλλά και για την ανάγκη εκτέλεσης αντιπλημμυρικών έργων στον ορεινό όγκο .
Για καλύτερη ενημέρωσή σας μπορείτε να δείτε την «Ανοιχτή Επιστολή» που στείλαμε στην πολιτειακή ηγεσία, στην ιστοσελίδα
https://dasarxeio.com/2018/08/31/59754/.
Συντονιστική επιτροπή
Email: nbokaris@gmail.com
Πληροφ. Μπόκαρης Νικόλαος
Τηλ. Κιν. 6937883012

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά