Νέα δικαστική σειρά: Έξι ταλαντούχοι δικηγόροι δοκιμάζονται σε δύσκολες υποθέσεις


Μία νέα δικαστική σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται στη μικρή οθόνη. Έξι ταλαντούχοι δικηγόροι είναι έτοιμοι να αναλάβουν τις πιο διάσημες και ριψοκίνδυνες υποθέσεις, στη νέα σειρά αμερικανικής παραγωγής με τον τίτλο «For the People». Η νέα σειρά, με την υπογραφή της Shonda Rhimes, διαδραματίζεται στο Αμερικανικό Περιφερειακό Δικαστήριο της Νότιας Περιφέρειας της Νέας Υόρκης (γνωστό και ως «Mother Court»). 
Οι κολλητές Sandra Bell (Britt Robertson) και Allison Adams (Jasmin Savoy Brown) εργάζονται ως δημόσιοι συνήγοροι δίπλα στον Jay Simmons (Wesam Keesh) και στο αφεντικό τους, την ομοσπονδιακή δημόσια συνήγορο Jill Carlan (Hope Davis). Η ομάδα θα έρθει αντιμέτωπη με τους κατήγορους Seth Oliver (Ben Rappaport), Leonard Knox (Regé-Jean Page), Kate Littlejohn (Susannah Flood) και τον προϊστάμενό τους, τον υπεύθυνο του Ποινικού Τμήματος της Εισαγγελίας, Roger Gunn (Ben Shenkman).
Το καστ συμπληρώνεται από τον Δικαστή Nicholas Byrne (Vondie Curtis-Hall), ο οποίος ηγείται μερικών από τις πιο αμφιλεγόμενες δίκες, και την Tina Krissman (Anna Deavere Smith), την ατρόμητη υπάλληλο του Δικαστηρίου που βάζει τους πάντες σε τάξη. 
H Shonda Rhimes, τηλεοπτική παραγωγός, σεναριογράφος και συγγραφέας, είναι γνωστή ως η δημιουργός, σεναριογράφος, παραγωγός και showrunner της τηλεοπτικής ιατρικής δραματικής σειράς Grey's Anatomy, του spin-off Private Practice, και του πολιτικού θρίλερ Scandal, τα οποία έχουν προβληθεί στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC. (πηγή:gazzetta.gr/Wikipedia)

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά