Εγκληματολογικά Αρχεία


Το Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος εγκαινιάζει μία νέα δράση του, μια ενότητα υπό τον τίτλο «Εγκληματολογικά Αρχεία», όπου θα φιλοξενούνται ιδιαίτερα σημαντικά κείμενα αρχειακού υλικού.
Το Κέντρο, με επιστημονικά υπεύθυνη τη συνεργάτιδά του Δρ. Αγγελική Καρδαρά, παρουσιάζει κείμενα από το Αρχείο του Ομότιμου Καθηγητή Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Αντώνη Μαγγανά, ο οποίος έχει αφήσει και συνεχίζει καθημερινά να αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα του με το πολυσήμαντο επιστημονικό του έργο και την ακεραιότητά του.
Το ΚΕ.Μ.Ε. συνεπές στον επιστημονικό του ρόλο ενισχύει την πρόοδο και τη διάδοση της Εγκληματολογίας και παρέχει δωρεάν και ελεύθερη πρόσβαση σε σπουδαίο εγκληματολογικό υλικό, πολύτιμο όχι μόνο για τους νέους επιστήμονες αλλά για την επιστήμη εν γένει. Ήδη βρίσκεται υπό κατασκευή ειδική κατηγορία στον επίσημο ιστότοπό του (www.e–keme.gr), η οποία θα δημοσιευθεί εντός των επόμενων ημερών και θα εμπλουτίζεται σταδιακά, σε πρώτη φάση με αρχειακό υλικό του Ομότιμου Καθηγητή κ. Μαγγανά και εν συνεχεία με νέες εκπλήξεις. (πηγή: www.e–keme.gr)
Δείτε το κείμενο «Η Σωκρατική Μέθοδος στην Εγκληματολογία» του Ομότιμου Καθηγητή Αντώνη Δ. Μαγγανά εδώ

Σχόλια