Δύο (2) θέσεις δικηγόρων για άσκηση στο Δήμο Ζωγράφου


O Δήμος Ζωγράφου προσκαλεί όσες/ους υποψήφιες/ους δικηγόρους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησής τους, διάρκειας έξι (6) μηνών, με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον διάστημα έξι (6) μηνών, κατά τα οριζόμενα στην 30753/ 22-05-2017  Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΦΕΚ 1922/ 1-6-2017  τ. Β΄ ) να υποβάλουν την αίτησή τους εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών από την επομένη ανάρτησης της Πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του Δήμου. 
Ημερομηνία έναρξης της εξάμηνης άσκησης των επιλεγέντων με την παρούσα πρόσκληση ασκουμένων δικηγόρων είναι η 1η Ιουνίου 2018. 
Οι κενές θέσεις ασκουμένων δικηγόρων είναι δύο (2) και θα πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησής τους στη Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ζωγράφου. Η μηνιαία αποζημίωση ασκουμένων δικηγόρων ορίζεται στο ποσό των εξακοσίων (600) ευρώ. Το παραπάνω ποσό δεν υπόκειται σε ασφαλιστικές κρατήσεις -πλην της παρακράτησης φόρου εισοδήματος- και θα καταβάλλεται στο τέλος εκάστου ημερολογιακού μηνός, με βάση το παρουσιολόγιο. Δείτε την Πρόσκληση εδώ

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά