Ισόβια κάθειρξη στον γιατρό για το φόνο της μεσίτριας στη Θεσσαλονίκη


Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο 38χρονος αγγειοχειρουργός για το φόνο της 36χρονης μεσίτριας, τον Απρίλιο του 2017, στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη.
Ο 38χρονος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για «ανθρωποκτονία δια παραλείψεως με ενδεχόμενο δόλο» καθώς και για «περιύβριση νεκρού» από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ενώ κατά πλειοψηφία απορρίφθηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου που πρότεινε η υπεράσπιση.
Συγκεκριμένα, το δικαστήριο επέβαλε στον γιατρό ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης επιπλέον δύο ετών για το αδίκημα της περιύβρισης νεκρού.
Η 36χρονη μεσίτρια, μητέρα τριών παιδιών, άφησε την τελευταία της πνοή μέσα σε εγκαταλελειμμένη αίθουσα στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου είχε πάει για προγραμματισμένη αισθητική επέμβαση για κιρσούς, από τον αγγειοχειρουργό, στις 26 Απριλίου 2017.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο γιατρός έβαλε το άψυχο σώμα της γυναίκας στο αυτοκίνητό του, οδήγησε έως το Παλιούρι Χαλκιδικής και πέταξε την ατυχή γυναίκα σε έναν γκρεμό, όπου βρέθηκε λίγες μέρες αργότερα. (newsbomb.gr)

Σχόλια