Πέθανε στο δικαστήριο καλόγρια που είχε δικαστική διαμάχη με γνωστή τραγουδίστρια


Μία 89χρονη καθολική καλόγρια, που ήταν σε δικαστική διαμάχη με την Katy Perry για χρόνια, κατέρρευσε και άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο δικαστήριο. Η Κάθριν Ρόουζ Χόλμαν ήταν μία από τις δύο ηλικιωμένες μοναχές που μάχονταν κατά της πώλησης στην διάσημη τραγουδίστρια μιας μονής που βρίσκεται στο Λος Αντζελες. Νωρίτερα, είχε μπει στη δικαστική αίθουσα δηλώνοντας στα κανάλια: «Προς την Katy Perry, σε παρακαλώ σταμάτα. Δεν θα πετύχεις τίποτα καλό, παρά μόνο θα πληγώσεις πολλούς ανθρώπους».
Στο επίκεντρο της δικαστικής διαμάχης ήταν η μονή στην οποία ζούσε κάποτε η Χόλμαν. Οι μοναχές είχαν προσπαθήσει να πουλήσουν το ακίνητο για 15,5 εκατ. δολάρια στην Ντάνα Χόλιστερ, που ήθελε να το μετατρέψει σε ξενοδοχείο.
Όμως, η αρχιεπισκοπή το 2015 κινήθηκε νομικά προκειμένου να μπλοκάρει την πώληση, με το επιχείρημα ότι οι μοναχές δεν είχαν την εξουσιοδότηση να πουλήσουν το ακίνητο στην Χόλιστερ. Το 2016, το δικαστήριο έκρινε ότι η μεταβίβαση ήταν άκυρη, ανοίγοντας τον δρόμο προκειμένου η Κέιτι Πέρι να αγοράσει το ακίνητο από την αρχιεπισκοπή. (πηγή:eradio.gr)
Καθημερινή νομική και δικαστική ενημέρωση κάνοντας like στη σελίδα του Legalnews24 στο Facebook εδώ

Σχόλια