Ώρα Μηδέν για τα Δάνεια σε Ελβετικό

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου (ΣΥΔΑΝΕΦ) πραγματοποιεί ανοιχτή ημερίδα, με τίτλο "Ώρα Μηδέν για τα Δάνεια σε Ελβετικό", την Κυριακή 24/9 και ώρα έναρξης 17:15 στην αίθουσα του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7- 6ος όροφος, Αθήνα).
Στο Α’ μέρος της ημερίδας, που θα συντονίζεται από τον δικηγόρο κο Μαρινάκο Μάριο, θα αναλυθεί το ζήτημα στη νομική του διάσταση από καθηγητές πανεπιστήμιου και εγκρίτους νομικούς. Στο πάνελ ομιλητών θα είναι ο κος Βενιέρης Ιάκωβος, Επίκουρος Καθηγητής Νομικής Αθηνών, ένας εκ των καθηγητών που έχουν γνωμοδοτήσει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το οξύτατο θέμα των δανείων με ρήτρα αποπληρωμής σε ξένο νόμισμα. Επίσης θα είναι και ο Διδάκτωρ Νομικής κος Σπυράκος Δημήτρης ο οποίος έχει πλούσιο βιογραφικό όσον αφορά το χειρισμό νομικών υποθέσεων συλλογικών και καταναλωτικών αγωγών με αποφάσεις επί των οποίων δημιουργήθηκε νομολογία για καταχρηστικούς όρους και πρακτικές. Είχε επίσης διατελέσει Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή όπου εισηγήθηκε και είχε την ευθύνη σύνταξης του γνωστού σε όλους μας Νόμου Κατσέλη.
Στο Β’ μέρος της ημερίδας που θα συντονίζεται από τον δημοσιογράφο κο Φωτόπουλο, θα χαιρετίσουν τη συλλογική προσπάθεια εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν άκρως ενδιαφέρουσες προβολές- video από Οργανώσεις του εξωτερικού: ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΣΛΟΒΕΝΙΑ και ΕΛΛΑΔΑ (ΣΥΔΑΝΕΦ), όπου θα ενημερώνουν για το στάδιο που βρίσκονται στη Χώρα τους τόσο σε νομικό επίπεδο, όσο και σε πολιτικό.

Σχόλια