Ισόβια στην 27χρονη για τη δολοφονία της 35χρονης εν διαστάσει συζύγου του συντρόφου της στο Κορωπί

Ισόβια κάθειρξη επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην 27χρονη για το φονικό του Κορωπίου, κρίνοντάς την ομόφωνα ένοχη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, για τη δολοφονία της 35χρόνης εν διαστάσει συζύγου του συντρόφου της και μητέρας δύο παιδιών.
Το Δικαστήριο δεν αναγνώρισε στην κατηγορούμενη κανένα ελαφρυντικό, ενώ αποφάσισε να διαβιβαστούν αντίγραφα της δικογραφίας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου να διερευνηθεί αν ο 41χρονος σύντροφός της και σύζυγος του θύματος, έχει διαπράξει το αδίκημα της ψευδορκίας κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στο ακροατήριο. 
«Αποδείχθηκαν όλα τα πραγματικά περιστατικά, δηλαδή η προμελέτη που υπήρχε για αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα το οποίο έχει θύματα αυτά τα δυο παιδιά της θανούσας. Η κατηγορούμενη έχει σκοτώσει και αυτά τα παιδιά που ακόμα και σήμερα αναζητούν τη μητέρα τους και δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί», δήλωσε ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Απόστολος Λύτρας.
Δικαιωμένη δήλωσε η αδελφή του θύματος, η οποία μετά την απόφαση του δικαστηρίου δήλωσε: «Τα παιδιά περιμένουν να πάω σπίτι να τους πω ότι η δολοφόνος της μητέρας τους είναι ισόβια στην φυλακή. Φοβόντουσαν ότι θα βγει και θα σκοτώσει και εκείνα». (newsbomb.gr)

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά