Αυτοί είναι οι 3 πιο καταζητούμενοι Έλληνες

Οι τρεις πιο καταζητούμενοι Έλληνες, με τα περισσότερα διωκτικά έγγραφα είναι μία πρώην ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής, ένας κατηγορούμενος για απάτες στο Διαδίκτυο και μία πρώην ανακρίτρια. Μέχρι πρότινος στην παγκόσμια λίστα καταζητούμενων, βρίσκονταν
και οι Βασίλης Παλαιοκώστας και Πόλα Ρούπα. Οι τρεις καταζητούμενοι είναι η Νότα Αυγερινοπούλου, 63 χρόνων, πρώην ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής, ο Γιάννης Πλατρίτης ή George Andrieu John 39 χρόνων, και η Τόνια Ηλία 59 χρόνων,  πρώην ανακρίτρια του «παραδικαστικού». Η πρώτη αναζητείται για 13 χρόνια, εις βάρος της υπάρχουν 316 σελίδες διωκτικά έγγραφα με 10 από αυτά να περιγράφονται σε κάθε σελίδα, για χρέη, επιταγές, υπεξαιρέσεις και άλλα αδικήματα, ενώ εκτιμάται ότι διαφεύγει στο εξωτερικό, παρότι η ίδια διέρρεε ότι βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο δεύτερος αναζητείται 11 χρόνια και εκκρεμούν εις βάρος του 48 διωκτικά έγγραφα, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες τον ήθελαν να βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία απ’ όπου κατάγεται ή  στη Γερμανία, κάνοντας όμως τακτικές «επισκέψεις» στη χώρα μας.
Η τρίτη καταζητούμενη διαφεύγει 12 χρόνια και, παρότι βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία με «βραχιολάκι», στις 15 Φεβρουαρίου 2017 κατάφερε για 4η φορά να μην εκδοθεί στην Ελλάδα, καθώς έχει ζητήσει άσυλο. Μάλιστα, εξαιτίας απορίας, το βρετανικό κράτος τής χορηγεί επίδομα άνω των 1.000 λιρών, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και δωρεάν νομική βοήθεια. Αυτά τα τρία άτομα βρίσκονται στην πρώτη «τριάδα» των καταζητούμενων του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Διαβάστε περισσότερα στο eleftherostypos.gr

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά