Παράταση της αποχής των δικηγόρων Θεσσαλονίκης μέχρι και 14 Μαϊου 2016

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, «η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου με την από 5.5.2016 απόφασή της, αποφάσισε την: Παράταση της αποχής των δικηγόρων Θεσσαλονίκης από τα καθήκοντα τους έως και 14 Μαΐου 2016, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις διατάξεις του υπό κατάθεση ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου, που καταργούν τα ασφαλιστικά δικαιώματα όχι μόνο των δικηγόρων αλλά όλων των
Ελλήνων πολιτών». Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 και ώρα 14.00, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, θα συνεδριάσει εκ νέου η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων για την αποχή για το θέμα του ασφαλιστικού.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλα τους τσακίσατε και εσείς με το παναρχαιο όπλο της αποχής.. τωρα ο Κατρουγκαλος δεν θα κοιμηθεί το βραδι και κατά τον Ιούλιο θα παρουσίασει ένα καινουριο νομοσχεδιο για πάρτη μας.. σταματείστε να ταλαιπωρείτε τους μαχόμενους με μια άσκοπη και αποτυχημένη αποχή(γελάνε όλοι οι άλλοι επαγγελματικοί κλάδοι με εμάς).
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα τους τσακίζατε με αποχή όταν υπήρχε πραγματική αποχή και όχι κατα 98% απο διαζύγια μέχρι διατροφές και ότι "επείγον" αποφάσιζαν οι κατα τόπους επιτροπές να προχώραγε κανονικά.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ Η ΠΛΑΚΙΤΣΑ
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΝΑΝ ΠΛΑΚΙΤΣΑ.
ΑΠΟΧΟΙ ΟΛΟΙ