Ενέργεια: Νομικές και τεχνικές πτυχές

Η Εταιρία Νομικών Βορείου Ελλάδος διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση με το πρωτότυπο θέμα: "Ενέργεια: Νομικές και τεχνικές πτυχές" που θα αναπτύξουν, σε δύο ημέρες και τέσσερις συνεδρίες, οι εισηγητές κ.κ. Γρηγόρης Τσόκας, καθηγητής Γεωλογίας Α.Π.Θ., Τιμολέων Κοσμίδης, λέκτορας Νομικής Α.Π.Θ. και του Ινστιτούτου Max-Planck του Μονάχου, Νικόλαος Φαραντούρης, καθηγητής της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean
Monnet και Δ/ντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος με θέμα την ενέργεια στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Νικόλαος Μουσιόπουλος, καθηγητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Α.Π.Θ., Χρήστος Χασάπης, ΔρΝ, δικηγόρος, Κωνσταντίνος Κατσιφαράκης, καθηγητής Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Α.Π.Θ., Κλειώ Αξαρλή, καθηγήτριας Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Α.Π.Θ., Αγγελική Καλλία-Αντωνίου, ΔρΝ, δικηγόρος, εμπειρογνώμων στο Ενωσιακό Δίκαιο Περιβάλλοντος, Ζήσης Σαμαράς, καθηγητής Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Α.Π.Θ., Σοφία Παπαλεξίου, φυσικός MSc, PhD, Παναγιώτης Γκλαβίνης, αναπλ. καθηγητής Νομικής Α.Π.Θ., Ekkehard Hofmann, καθηγητής, Δ/ντής του Ινστιτούτου Δικαίου του περιβάλλοντος και της τεχνικής του γερμανικού Πανεπιστημίου του Τρίερ και ο κος Σπύρος Κιαρτζής, Δ/ντής Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας και Νέων Τεχνολογιών στην "Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.".
Στις τέσσερις συνεδρίες προεδρεύουν αντίστοιχα η κα Γιαννούλα Καρύμπαλη-Τσίπτσιου, καθηγήτρια Νομικής Α.Π.Θ., ο κος Αθανάσιος Καΐσης, ομότιμος καθηγητής Νομικής Α.Π.Θ. και Πρόεδρος στην Εταιρία Παροχής Αερίου Θεσσαλονίκης, ο κος Νικόλαος Μουσιόπουλος, καθηγητής Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Α.Π.Θ. και ο Δρ. Κυριάκος Λουφάκης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας.
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σε δύο ημέρες, την Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016, ώρα 17:45΄, και το Σάββατο, 16 Απριλίου 2016, ώρα 9:30΄ π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 29).

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά