Αίτηση ακυρώσεως: Προϋποθέσεις παραδεκτού - Διαδικασία

6ος κύκλος επιστημονικών σεμιναρίων Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ): «Αίτηση Ακύρωσης». Από τον Φεβρουάριο θα ξεκινήσει ο νέος (6ος) κύκλος Επιστημονικών Εκδηλώσεων πάντα Τετάρτες στον ΔΣΑ με ένα ειδικό επιστημονικό κύκλο σεμιναρίων με αντικείμενο «Αίτηση Ακύρωσης». Η είσοδος είναι ελεύθερη. Δηλώσεις συμμετοχής στις επιστημονικές εκδηλώσεις γίνονται ηλεκτρονικά στο enwsiellinwndimosiologwn@gmail.com. Επιστημονική εκδήλωση Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου 2016 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων ΔΣΑ (Ακαδημίας 60, 1ος όροφος),
18:00 - 20:00: «Αίτηση ακυρώσεως:  Προϋποθέσεις παραδεκτού - διαδικασία»
Ομιλητές:  Χαράλαμπος Χρυσανθάκης, Καθηγητής Διοικητικού Δικαίου Πανεπιστημίου Αθηνών, Δικηγόρος: «Προϋποθέσεις του παραδεκτού της αιτήσεως ακυρώσεως»
Ιωάννης Κοϊμτζόγλου, Δ.Ν., Δικηγόρος: «Η διαδικασία ενώπιον του ΣτΕ και των Διοικητικών Δικαστηρίων»
Συντονιστής: Ηλίας Μικρουλέας, Δ.Ν., Δικηγόρος, Μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ)
Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όσους θα παρακολουθήσουν τον ειδικό κύκλο επιστημονικών εκδηλώσεων για την αίτηση ακυρώσεως. Στο τέλος της εκδήλωσης θα χορηγηθούν οι βεβαιώσεις συμμετοχής στον προηγούμενο 5ο κύκλο (Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2015) αλλά και όσες βεβαιώσεις δεν παρελήφθησαν για το Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων που πραγματοποιήθηκε στο ΝΣΚ 1 και 2 Δεκεμβρίου 2015.

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά