Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

Πρακτικά ζητήματα δικαίου ΜΜΕ

Η Ένωση Ελλήνων ∆ηµοσιολόγων (ΕΕ∆) διοργανώνει και αυτή την χρονιά σε συνεργασία µε τον ∆ΣΑ Επιστηµονικές Εκδηλώσεις - Σεµινάρια ∆ηµοσίου και Ευρωπαϊκού ∆ικαίου µε τίτλο «Τo (ευρωπαϊκό) δημόσιο δίκαιο στην πράξη» που θα λαµβάνουν χώρα την περίοδο Οκτωβρίου - ∆εκεµβρίου 2015 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ∆ικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδηµίας 60, 1ος όροφος), συγκεκριµένες Τετάρτες απόγευµα 6-8 µ.µ. Οι επιστηµονικές εκδηλώσεις θα πραγµατοποιηθούν τις Τετάρτες 7, 14, 21 Οκτωβρίου, 11, 25 Νοεµβρίου και 9 ∆εκεµβρίου 2015.
Επιστημονική εκδήλωση Τετάρτης 21 Οκτωβρίου 2015 : Πρακτικά ζητήματα δικαίου ΜΜΕ. Aίθουσα Εκδηλώσεων ΔΣΑ (1ος όροφος, Ακαδημίας 60) και ώρα 6-8 μ.μ. Ομιλητές:
Χαράλαμπος Τσιλιώτης, Επίκουρος Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Δικηγόρος, Μέλος ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ): «Το ζήτημα της "ιδιώνυμης" αστικής ευθύνης των ΜΜΕ εξ αιτίας προσβολής της προσωπικότητας υπό το πρίσμα του Συντάγματος και της ΕΣΔΑ»
Απόστολος Παπακωνσταντίνου, Διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου, Δικηγόρος, Μέλος ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ): «Η αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών»
Χριστίνα Βρεττού, Διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου, Δικηγόρος: «Η ελευθερία της αιχμηρής κριτικής και η ελληνική πραγματικότητα»
Συντονιστής: Βασίλειος Ρήγας, Αρεοπαγίτης ε.τ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Δηλώσεις συμμετοχής στις επιστημονικές εκδηλώσεις γίνονται και ηλεκτρονικά στο enwsiellinwndimosiologwn@gmail.com
Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όσους παρακολουθήσουν τουλάχιστον τα 4 από τα 6 σεμινάρια Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2015. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε επίσης:

Αλλαγή στον Κώδικα Πολ.Δικονομίας: Αναστέλλεται τον Αύγουστο η προθεσμία για την κατάθεση αντικρούσεων του άρθρου 237 παρ.2

Ψηφίστηκε από τη Βουλή το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για το έγκλημα στον Κυβ...