Θέση Νομικού Συμβούλου στη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων

Η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων (Ρ.Α.Σ.) καλεί τους ενδιαφερόμενους δικηγόρους που διαθέτουν τα απαραίτητα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του Νομικού Συμβούλου της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων (Ρ.Α.Σ.) (εφεξής:«η Αρχή»), σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 30 του ν.3891/2010.
Οι υποψήφιοι για τη θέση του Νομικού Συμβούλου πρέπει: 1. Να είναι Έλληνες πολίτες.
2. Να είναι δικηγόροι παρ’ Αρείω Πάγω. 3. Να μην έχουν συμπληρώσει το 67ο έτος της ηλικίας τους σύμφωνα με το άρθρο 45 του ν.4194/13 (ΦΕΚ Α’ 208). 4. Να έχουν εκπληρώσει οι άρρενες υποψήφιοι τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές, να μην είναι ανυπότακτοι και να μη έχουν καταδικαστεί για λιποταξία με τελεσίδικη δικαστική απόφαση. 5. Να μην υπάρχει κώλυμα ή ασυμβίβαστο των άρθρων 6 και 7 του ν. 4194/13 (ΦΕΚ Α’ 208). 6. Να διαθέτουν τουλάχιστον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο διοικητικό ή στο εμπορικό δίκαιο. 7. Να διαθέτουν τουλάχιστον δεκαπενταετή (15) εμπειρία συνολικά. 8. Να διαθέτουν πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, αποδεικνυόμενη κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 28 του π.δ. 50/2001, όπως ισχύει. 9. Να διαθέτουν γνώση χειρισμού Η/Υ σε χρήση διαδικτύου και εφαρμογών γραφείου (όπως επεξεργασία κειμένου, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, παρουσιάσεις, κλπ.).
Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να υποβάλει ή να ταχυδρομήσει με απόδειξη (συστημένη επιστολή) στο Πρωτόκολλο της Ρ.Α.Σ. (οδός Σταδίου 33 - Τ.Κ. 10559, Αθήνα, 7ος όροφος), μέχρι και την 02/07/2015, Φάκελο που θα περιλαμβάνει: · Αίτηση Υποψηφιότητας στην οποία, μεταξύ άλλων, θα απαριθμούνται τα υποβαλλόμενα δικαιολογητικά · Συνοδευτική επιστολή στην οποία ο υποψήφιος θα αναλύει και θα τεκμηριώνει τον τρόπο κάλυψης των απαιτήσεων της θέσης από τα τυπικά και τα ουσιαστικά του προσόντα · Τα σχετικά δικαιολογητικά. Αναλυτικά η προκήρυξη και η αίτηση εδώ 

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά