Κυριακή, 10 Μαΐου 2015

Δίκαιο των Δημοσίων Υπαλλήλων (εκδήλωση)

Η  Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) διοργανώνει και αυτή την χρονιά σε συνεργασία με τον ΔΣΑ Επιστημονικές Εκδηλώσεις - Σεμινάρια Δημοσίου Δικαίου με τίτλο «Διάλογοι Δημοσίου και Ευρωπαϊκού Δημοσίου Δικαίου» που θα λαμβάνουν χώρα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60, 1ος όροφος) . Την Τετάρτη 13 Μαϊου 2015, 18:00 - 20:00:  «ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ». Ομιλητές: Γεώργιος Σταυρόπουλος, Επίτιμος Αντιπρόεδρος Συμβουλίου της Επικρατείας, τ. Υπουργός: «Το πειθαρχικό δίκαιο των υπαλλήλων του Δημοσίου», Μιχάλης Πικραμένος, Σύμβουλος της Επικρατείας, Επίκουρος Καθηγητής Διοικητικού Δικαίου Νομικής Σχολής Α.Π.Θ.: «Η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων. Νομοθετικό πλαίσιο και νομολογιακές λύσεις.»
Συντονιστής: Αντώνης Μακρυδημήτρης, Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Αθηνών. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Η Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) θα χορηγήσει βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους παρακολουθήσουν τουλάχιστον τις 3 από τις 5 επιστημονικές εκδηλώσεις της περιόδου Φεβρουαρίου – Μαϊου 2015. Στο τέλος κάθε σεμιναρίου προσκομίζονται και οι μη παραληφθείσες βεβαιώσεις συμμετοχής στο Συνέδριο της ΕΕΔ «Διοικητική Δικαιοσύνη» που πραγματοποιήθηκε στο ΝΣΚ 3 και 4 Δεκεμβρίου 2014. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε επίσης:

Παράταση των προθεσμιών του άρ. 237 ΚΠολΔ για κατάθεση προσθήκης στις προτάσεις διαδίκων

Σύμφωνα με απόφαση του Προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου Αθηνών Ελ. Γεωργίλη, παρατείνονται οι προθεσμίες κα...