Άρχισε η πληρωμή των δικαστικών αντιπροσώπων

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014, προέβη μετά από έλεγχο, στην πληρωμή 27.082 δικαιούχων της ειδικής αποζημίωσης των διοριζομένων εποπτών, εφόρων, αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, γραμματέων κλπ., και αφορά στη διενέργεια των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 18ης Μαΐου 2014 και των επαναληπτικών της 25ης Μαΐου 2014 και των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 25ης Μαΐου 2014. Τα χρήματα θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014.Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ανακοίνωση, για την πληρωμή νέου υποσυνόλου δικαιούχων. 
Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της αίτησης σας, από την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www1.gsis.gr/webtax/electionpay
Υπενθυμίζεται ότι: • Για την πληρωμή είναι απαραίτητη η συμπλήρωση τραπεζικού λογαριασμού ( ΙΒΑΝ ), μέσω της προαναφερόμενης διεύθυνσης, από τον κάθε δικαιούχο (Έφορο, δικαστικό αντιπρόσωπο, γραμματέα κλπ).
• Η πρόσβαση στο σύστημα για την συμπλήρωση του τραπεζικού λογαριασμού, γίνεται μόνο με την χρήση των προσωπικών κωδικών. (gsis.gr)

Σχόλια