Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014

Νέος πρόεδρος στο Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά - Συνεχίζονται οι εκλογές την Τρίτη 4/3 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

O Γιώργος Σταματογιάννης εξελέγη πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά (ΔΣΠ) μετά και την ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου των εκλογών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή. Κύριο χαρακτηριστικό της δεύτερης Κυριακής των εκλογών ήταν η αυξημένη αποχή, καθώς ψήφισαν 953 δικηγόροι επί 1989 εγγεγραμμένων, ενώ την πρώτη Κυριακή είχαν ψηφίσει 1.360. Ο Γιώργος Σταματογιάννης, επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανεξάρτητοι Δικηγόροι Πειραιά» έλαβε 507 ψήφους (56,21 %), ενώ ο αντίπαλός του Γιάννης Λ. Καρδαράς, επικεφαλής του Συνδυασμού «Ενωτική Πρωτοβουλία Δικηγόρων Για την Αλλαγή στο ΔΣΠ» συγκέντρωσε 395 ψήφους και ποσοστό 43,79%.
Στην Πάτρα από τα 725 εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου προσήλθαν στις κάλπες μόλις 447 δικηγόροι. (έγκυρα  415, ενώ βρέθηκαν  16 άκυρα, και άλλα 16 λευκά). Ο κ. Παπάκος πήρε 248 ψήφους, ενώ ο Κώστας Καραγιώργος 167 και έτσι ανακηρύσσεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά πρόεδρος του Συλλόγου. Ο  κ. Καραγιώργος θ’ αποτελέσει το 14 μέλος του νέου Δ.Σ. Την Τρίτη 4 Μαρτίου συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου στους Δικηγορικούς Συλλόγους Αθηνών και Θεσσαλονίκης. (efsyn.gr/ patrasevents.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε επίσης:

Παράταση των προθεσμιών του άρ. 237 ΚΠολΔ για κατάθεση προσθήκης στις προτάσεις διαδίκων

Σύμφωνα με απόφαση του Προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου Αθηνών Ελ. Γεωργίλη, παρατείνονται οι προθεσμίες κα...