Oι προθεσμίες υποβολής των περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ τελευταίου τριμήνου 2013

20 Ιανουαρίου 2014 - Χρεωστικό υπόλοιπο
Υποβολή περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ με Χρεωστικό υπόλοιπο μέσω του ειδικού δικτύου TAXISnet, Επιτηδευματίες με βιβλία Α',Β'  κατηγορίας, Ανεξαρτήτως ΑΦΜ. Η Περιοδική ΦΠΑ υποβάλλεται για συναλλαγές του προηγούμενου ημερολογιακού τριμήνου. Επίσης Σύμφωνα με το άρθρο 3 της ΠΟΛ. 1060/18.4.2006: Υποβολή σε ημέρα αργίας: Σε περίπτωση γενικής ή τοπικής αργίας, ή τοπικά μη εργάσιμης ημέρας οι παραπάνω προθεσμίες υποβολής μετακυλίονται ανάλογα. Η παράγραφος αυτή ισχύει και την ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης.
31 Ιανουαρίου 2014 - Πιστωτικό ή μηδενικό υπόλοιπο
Υποβολή περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ με πιστωτικό ή μηδενικό υπόλοιπο μέσω του ειδικού δικτύου TAXISnet, Επιτηδευματίες με βιβλία Α',Β' κατηγορίας, Ανεξαρτήτως ΑΦΜ. Η Περιοδική ΦΠΑ υποβάλλεται για συναλλαγές του προηγούμενου ημερολογιακού τριμήνου.
Επίσης Σύμφωνα με το άρθρο 3 της ΠΟΛ.1060/18.4.2006: Υποβολή σε ημέρα αργίας: Σε περίπτωση γενικής ή τοπικής αργίας, ή τοπικά μη εργάσιμης ημέρας οι παραπάνω προθεσμίες υποβολής μετακυλίονται ανάλογα. Η παράγραφος αυτή ισχύει και την ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης.

Σχόλια