Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Καταδίκη υπαλλήλου εισπρακτικής εταιρίας

Σε ποινή φυλάκισης επτά μηνών, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης υπάλληλος εισπρακτικής εταιρείας. Η υπάλληλος ήταν κατηγορούμενη για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και δυσφήμιση.Την μήνυση είχε καταθέσει πελάτης τράπεζας που δεχόταν συνεχή και ενοχλητικά τηλεφωνήματα  το 2009, προκειμένου να εξοφλήσει οφειλή της.
Η μηνύτρια ανέφερε κατά τη διαδικασία ότι δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από την κατηγορούμενη υπάλληλο της εισπρακτικής εταιρίας ακόμα και στο χώρο εργασίας της. «Έφτασε στο σημείο να ενημερώνει τους συναδέλφους μου για την οφειλή που είχα στην τράπεζα» είπε. Από την πλευρά της, η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι ενήργησε νομότυπα. Για την ίδια υπόθεση το δικαστήριο αθώωσε τον διευθύνοντα σύμβουλο και την προϊσταμένη της εισπρακτικής εταιρείας που ήταν και αυτοί κατηγορούμενοι στην ίδια δίκη. (skai.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε επίσης:

Αυξημένη δικαστική δαπάνη για μεγάλα δικόγραφα. Μια ατυχής διάταξη του σχεδίου νόμου για τη διοικητική δίκη

Γράφει ο Γιώργος Καζολέας, Δικηγόρος Όσοι δικηγόροι γράφουν μακροσκελή δικόγραφα, πριν τα καταθέσουν καλό είναι πλέον να κάνουν και μι...