Νέα ανακοίνωση του Αρείου Πάγου για τους δικαστικούς αντιπροσώπους των εκλογών: Μέχρι 5 Μαϊου οι αιτήσεις των δικηγόρων

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο Άρειος Πάγος σχετικά με τις Αιτήσεις Προτίμησης για διορισμό αντιπροσώπων της Δικαστικής Αρχής σε όλη την επικράτεια. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Οι δικηγόροι, οι ασκούμενοι δικηγόροι και οι συμβολαιογράφοι θα υποβάλλουν τις αιτήσεις προτίμησης με ηλεκτρονικό τρόπο και θα ενημερωθούν από τους συλλόγους τους για την έναρξη της διαδικασίας. Οι αιτήσεις θα πρέπει να περιέλθουν στον Άρειο Πάγο μέχρι την Παρασκευή 5 Μαΐου και ώρα 12.00 μ.μ.

Για τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς, καθώς και τις υπόλοιπες κατηγορίες υποψηφίων, οι αιτήσεις θα γίνουν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας αιτήσεων του Αρείου Πάγου. Η έναρξη της διαδικασίας υπολογίζεται να ξεκινήσει το Σάββατο 29 Απριλίου, μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος των καταλόγων των υποψηφίων που θα αποστείλουν οι κατά τόπους υπηρεσίες.

Αιτήσεις γίνονται για όλη την Επικράτεια ΚΑΙ για τις μονοεδρικές.

Αντιπρόσωποι της δικαστικής αρχής στο εξωτερικό διορίζονται με κλήρωση μόνιμοι πρεσβευτικοί ή προξενικοί ακόλουθοι και γραμματείς, διοικητικοί υπάλληλοι πρεσβειών και προξενείων, πτυχιούχοι Ανώτερων ή Ανώτατων Σχολών με βαθμό 6ο και άνω που υπηρετούν στην οικεία διπλωματική περιφέρεια. Για το λόγο αυτό δεν θα γίνουν αιτήσεις για διορισμό Δικαστικών Αντιπρόσωπων στο εξωτερικό».

Επίσης εκδόθηκε η Εγκύκλιος Εκλογών του Α1' τμήματος Αρείου Πάγου για τις εκλογές. Δείτε την εδώ

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά