Θέσεις Νομικών στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης (ΦΕΚ)

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Τεύχος ΑΣΕΠ, η Προκήρυξη για την Πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πενήντα δύο (52) θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

-2 θέσεις ΠΕ ΝΟΜΙΚΩΝ (Κωδ. θεσ. 407): • Λειτουργεί στο πλαίσιο της διοικητικής διαδικασίας και διεκπεραιώνει στην οργανική μονάδα στην οποία υπηρετεί μέρος ή σύνολο διοικητικών εργασιών υπό την καθοδήγηση του προϊσταμένου με σκοπό την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του Τμήματος. • Εισηγείται και συντάσσει διοικητικά έγγραφα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Υπηρεσιακής μονάδας εφαρμόζοντας την κείμενη νομοθεσία. • Εξυπηρετεί τους συναλλασσόμενους με την υπηρεσία του. • Αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την επιτυχή ολοκλήρωση των θεμάτων που του ανατίθενται • Προτείνει τρόπους βελτίωσης της αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας της λειτουργίας και της οργάνωσης της υπηρεσίας. • Συνεργάζεται και υποστηρίζει νομικά τις υπηρεσίες ιδίως του Υπουργείου σε θέματα διαγωνισμών, συμβάσεων, υποβολής απόψεων της Διοίκησης στα αρμόδια Δικαστήρια επί εκκρεμών δικαστικών υποθέσεων που αφορούν το Υπουργείο. • Επεξεργάζεται, σε συνεργασία με το Γραφείο Υπουργού, τις απαντήσεις στα Μέσα Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, προκειμένου να τις υποβάλει με τον δέοντα τρόπο στη Βουλή των Ελλήνων. • Συμμετέχει στο σχεδιασμό και την επεξεργασία των νομοθετικών και κανονιστικών ρυθμίσεων που αφορούν τομείς αρμοδιότητας του Υπουργείου, καθώς και των αιτιολογικών εκθέσεων, των εκθέσεων αξιολόγησης αποτελεσμάτων εφαρμογής και των αναλύσεων συνεπειών ρυθμίσεων του ν. 4048/2012. 

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα B΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής στην ανωτέρω διαδικασία αρχίζει στις 3 Απριλίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 8:00 και λήγει στις 21 Απριλίου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Δείτε τη Προκήρυξη εδώ

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά