Δύο (2) θέσεις Δικηγόρων στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

O Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) προκηρύσσει την πλήρωση δύο (2) θέσεων ΠΕ Δικηγόρων, μίας (1) θέσης δικηγόρου παρ’ Εφέταις και μίας (1) θέσης δικηγόρου παρά Πρωτοδίκαις με σχέση έμμισθης εντολής και πάγια αντιμισθία, αορίστου χρόνου, κατόπιν επιλογής, σύμφωνα με τις διατάξεις της περ. ιβ της παρ. 2 του άρθρου 2 του Ν.4765/2021 και τις διατάξεις του άρθρου 43 του Ν.4194/2013 «Κώδικας Δικηγόρων», για την εξυπηρέτηση των αναγκών του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Οι αποδοχές των δικηγόρων που θα προσληφθούν καθώς και η κατάταξή τους σε μισθολογικά κλιμάκια καθορίζονται από τις διατάξεις του Ν.4354/2015, όπως ισχύει και θα ασφαλίζονται στον οικείο ασφαλιστικό τους φορέα, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. 

Οι δικηγόροι που θα προσληφθούν υποχρεούνται να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας στην έδρα του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. (οδός Δομοκού αριθ. 5 - Αθήνα Τ.Κ. 104 45), όπου και θα υπάγονται οργανικά, καθημερινά και για χρόνο που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις εκάστοτε υπάρχουσες υπηρεσιακές ανάγκες.

Δείτε την Προκήρυξη εδώ

Σχόλια