Επιτάχυνση της διαδικασίας εξέτασης των αιτήσεων συνταξιοδότησης

Η Εταιρεία Δικαίου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεως (ΕΔΕΚΑ) ενημερώνει ότι την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, ώρα 19.00-21.00, θα λάβει χώρα μέσω της πλατφόρμας zoom, διαδικτυακή επιστημονική εκδήλωση της ΕΔΕΚΑ σε συνεργασία με το Περιοδικό ΔτΚΑ (Δίκαιο της Κοινωνικής Ασφάλισης), στην οποία θα προεδρεύσει ο κ. Άγγελος Στεργίου, Καθηγητής Νομικής ΑΠΘ. Θέμα της διαδικτυακής εκδήλωσης είναι: «Επιτάχυνση της διαδικασίας εξέτασης των αιτήσεων συνταξιοδότησης».

Εισηγήτρια είναι η κ. Αναστασία Ορφανού, Διδάκτωρ Νομικής Σχολής ΑΠΘ, Εισηγήτρια Τμήματος Ένδικων Μέσων και Προσφυγών e-ΕΦΚΑ και θέμα της εισηγήσεώς της είναι: «Συντάξεις εμπιστοσύνης και συντάξεις fast track από τη θεωρία στην πράξη». Επίσης, θα παρέμβουν οι Δικηγόροι, κ. Μπούρλος Δημήτριος και η κα Παπαθανασοπούλου Άσπα.

Επισημαίνεται επίσης ότι,  η συμμετοχή είναι δωρεάν, χρειάζεται όμως προεγγραφή μέχρι την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 12.00, την οποία μπορείτε να πραγματοποιήσετε πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο, στον ιστότοπο του «Σάκκουλα»:
https://www.sakkoulas.gr/extref/inf/MTMxNzkgZXZlbnQgMTE/

Σχόλια

Legal Jobs

Legal Jobs
Θέσεις Εργασίας-Υποτροφίες- Μεταπτυχιακά